Priljubljeno

Proizvajalci

Akcije

  • Brezplačna dostava

Način plačila

Omogočamo vam tri vrste plačila – željeni način plačila izberete v enem izmed korakov pri spletnem nakupu.

1) Plačilo z nakazilom na tekoči račun podjetja
Plačilo z nakazilom pomeni, da nakup poravnate na tekoči račun podjetja TARLIN Simona Dijak s.p. pred prejemom blaga. Na takšen način se izognete plačilu provizije Pošti Slovenije (od 0,96 do 5,01 EUR), ki bi jo plačali ob izbiri plačila po povzetju. Plačilo lahko izvedete na osnovi predhodne izbire omenjene opcije ter na podlagi prejetih podatkov za plačilo na vaš e-naslov. Blago bo poslano po prejemu denarnih sredstev na tekoči račun podjetja TARLIN, Simona Dijak, s.p.., račun boste prejeli skupaj s pošiljko. Pri plačilu za sklicno številko obvezno navedite številko naročila.

IBAN: SI56 2900 0005 2880 668 
UniCredit Banka Slovenija d.d., Šmartinska 140,  SI–1000 Ljubljana

2) Plačilo preko računa PayPal

Plačilo preko računa PayPal pomeni, da nakup poravnate na PayPal račun podjetja TARLIN Simona Dijak s.p. pred prejemom blaga. Na takšen način se izognete plačilu provizije Pošti Slovenije (od 0,96 do 5,01 EUR), ki bi jo plačali ob izbiri plačila po povzetju. Plačilo lahko izvedete na osnovi predhodne izbire omenjene opcije. Blago bo poslano po prejemu denarnih sredstev na PayPal račun podjetja TARLIN, Simona Dijak, s.p.., račun boste prejeli skupaj s pošiljko.

3) Plačilo po povzetju
Pri plačilu po povzetju boste dostavni službi - Pošti Slovenije, plačali z gotovino.  Pri plačilu ob prevzemu se prištejejo še dodatni stroški, in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 EUR do vrednosti paketa 98,00 EUR. Pri paketih z  vrednostjo od 96,00 do 501,00 EUR je strošek nakazila 1,07 % od vrednosti paketa, če pa pošiljamo paket nad vrednostjo 501 EUR je provizija 5,36 EUR in 0,30 % od vrednosti paketa.