Priljubljeno

Proizvajalci

Akcije

  • Brezplačna dostava

Dostava in stroški dostave

Dobavni rok vsakega naročila prične teči naslednji delovni dan ob 9. uri.
Trgovina dobra-roba.si bo ob tej uri pričela z izvajanjem aktivnosti, potrebnimi za realizacijo.

Način dostave in rok dobave

Blago pošiljamo preko podjetja Pošta Slovenije. Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila (oz. nakazila na naš račun). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe. Če vas ob dostavi ni doma, vam pismonoša pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni, po preteku 15 dni, se pošiljka vrne na naš naslov.

STROŠKI DOSTAVE

Dostavo blaga v Slovenijo bomo ob nakupu do 50.00 EUR in ob plačilu na tekoči račun ali PayPal račun zaračunali v višini 2,8 EUR, ne glede na težo, količino ali velikost vašega naročila.

Dostavo blaga v Slovenijo bomo ob nakupu do 50.00 EUR in ob plačilu po povzetju zaračunali v višini 3,8 EUR, ne glede na težo, količino ali velikost vašega naročila.


Ob nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna, vendar boste še vedno plačali provizijo Pošti Slovenije, če boste izbrali plačilo po povzetju. Zato vam priporočamo plačilo na tekoči račun ali Pay Pal račun.

Bodite pozorni, da Pošta Slovenije in banke uporabnikom praviloma za vsako plačilo obračunajo provizijo, skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev trgovine dobra-roba.si.

Pri plačilu ob prevzemu se prištejejo še dodatni stroški, in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 EUR do vrednosti paketa 98,00 EUR. Pri paketih z  vrednostjo od 96,00 do 501,00 EUR je strošek nakazila 1,07 % od vrednosti paketa, če pa pošiljamo paket nad vrednostjo 501 EUR je provizija 5,36 EUR in 0,30 % od vrednosti paketa.


Za višino provizije pri plačilu po predračunu, se pozanimajte pri banki, preko katere izvajate plačilo.

Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali po veljavnem ceniku mednarodnega prometa Pošte Slovenije. Pošiljke v tujino odpremljamo samo po predhodnem plačilu kupnine in stroškov pošiljanja na tekoči račun podjetja. Naročnik blaga je odgovoren za ureditev in plačilo eventuelnih carinskih obveznosti.